Η εταιρία

48+

Χρόνια Εμπειρίας

Η εταιρία

Τρύφων Γιαννακόπουλος ΑΕ

Η εταιρεία ΤΡΥΦΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου και συγκεκριμένα με το εμπορικό κομμάτι του κλάδου. Iδρύθηκε το 1974 από τον Τρύφωνα Γιαννακόπουλο. Από το 1983 είναι και μέλος του Συνδέσμου Εμπόρων Αττικής.

Η συνεχής ενημέρωση των στελεχών της εταιρείας για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το αλουμίνιο μας εξασφαλίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο.

Τα προϊόντα που παρέχουμε διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, διαθέτοντας μεταξυ άλλων προϊόντα των Europa, Elval, Etem, Sital, Viomal, Giesse, G-U.

Μεθοδικά και συντονισμένα προσπαθούμε πάντα να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Στόχος μας είναι να γινόμαστε περισσότερο χρήσιμοι και ουσιαστικοί για αυτούς που μας εμπιστεύονται.

Η εταιρία

Οι εγκαταστάσεις μας

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Ρουφ Αττικής, διαθέτουμε πλήρη υποδομή και κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό (γερανογέφυρες – κλαρκ) ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στην αγορά ένα ολοκληρωμένο στοκ. Διαθέτουμε πανελλαδικά συστήματα αλουμινίου, εξαρτήματα αλλά και προφίλ διαφόρων διατομών και σχημάτων (καρέ – γωνίες – σωλήνες – λάμες), φύλλα αλουμινίου καθώς και προφίλ ειδικών εφαρμογών, όπως τα προφίλ για αμαξώματα, φύλλα etalbond, πάνελ οροφής, πόρτες αλουμινίου, πόμολα αλουμινίου, ασφάλειες κουφωμάτων, σίτες και ρολά αλουμινίου, κάγκελα αλουμινίου κ.α.

Κατάλογοι προϊόντων

Κατεβάστε τεχνικούς καταλόγους των προϊόντων μας

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

Aluminum clear cut
Chrome door handle and glass of modern aluminium door outside the office building